Ρωμαίος μέχρι και το 2017 ο Τοροσίδης! Όλο το παρασκήνιο της ανανέωσης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Βασίλης Τοροσίδης θα παραμείνει κάτοικος Ρώμης τουλάχιστον μέχρι το 2017! Οπως διακινείται από αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Ξανθιώτης διεθνής υπέγραψε το βράδυ της Παρασκευής (1/8) νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα διάρκειας τριών ετών, εξαργυρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Κόντρα σε διάφορες φημολογίες που είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, ο ηγέτης του μέλλοντος της Εθνικής αποδεικνύεται ότι έχει τη πλήρη εμπιστοσύνη του τεχνικού των «τζιαλορόσι» Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος τον υπολογίζει για το μέλλον της Ρόμα η οποία θυμίζουμε πως επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει ισχυρή ομάδα για να διεκδικήσει τόσο αυτό το τρόπαιο όσο φυσικά και το Καμπιονάτο! 

Ο Τοροσίδης πηγαίνοντας τον Ιανουάριο του 2013 στην Ρόμα με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, είχε γίνει γνωστό πως είχε υπογράψει για 3,5 χρόνια. Από τότε συμπληρώθηκε μόλις ενάμισι έτος και είχε κατά συνέπεια έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο για άλλα δύο, αλλά φαίνεται ότι οι Ρωμαίοι θέλησαν από τώρα να τον δεσμεύσουν για ένα ακόμα και πιθανότατα να κάνουν μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο και τις ρήτρες.

Η υπογραφή του νέου του συμβολαίου αποδεικνύεται ότι είναι και ο λόγος που ο Τόρο έφυγε οικογενειακώς από την Ξάνθη για την Ιταλία στα μέσα της εβδομάδας, αν και η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε περιοδεία στις ΗΠΑ και η μεταμουντιαλική άδεια του θρακιώτη παίκτη λήγει την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.