Οι δηλώσεις των προπονητών Ξάνθης και ΑΕK

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης που έδειξε το παιχνίδι μίλησαν οι δύο προπονητές με την λήξη του φιλικού αγώνα μεταξύ Ξάνθης και ΑΕΚ στα Πηγάδια.

Πίστωση χρόνου προκειμένου η Ξάνθη να παρουσιαστεί όπως πρέπει ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο περίμενε περισσότερα από την ομάδα του, όμως σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα, όμως, έχει την ποιότητα και την ταχύτητα για να φθάσει εκεί που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο προπονητή της Skoda Ξάνθη και συνέχισε:

«Σίγουρα μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο ημίχρονο περιμέναμε περισσότερα, ωστόσο αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία υπήρχε αφόρητη ζέστη, γεγονός το οποίο δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπορώ να πως ήμασταν πιο αργοί απ’ ό,τι έπρεπε, θα μπορούσαμε σε 3-4 αντεπιθέσεις να πασάρουμε πιο γρήγορα την μπάλα και να μπούμε έτσι δυνατά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε κι είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας»

Το αυτονόητο είπε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη φιλική λευκή ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, ότι δηλαδή η «‘Ένωση» δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν, άλλωστε, μόλις το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας για τους «κιτρινόμαυρους».

Για το ζητούμενο του φιλικού με τη Skoda Ξάνθη: «Τα παιδιά να πάρουν χρόνο στο παιχνίδι. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Δέκα μέρες έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για την πρώτη εμφάνιση του Έλντερ Μπαρμπόσα: «Ο Μπαρμπόσα είναι ένας παίκτης της ομάδας, όπως και όλα τα παιδιά. Θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε πολύ για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»