Ο απολογισμός της προετοιμασίας του Πανθρακικού στην Πολωνία

Αποστολή στη Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

– Παρότι πάντοτε τα μέσα ενδιαφέρονται να μαθαίνουν και να καταγράφουν την απόδοση των παικτών και ειδικά των νεοαποκτηθέντων στη διάρκεια της προετοιμασίας, η αλήθεια είναι πως η περίοδος αυτή προσφέρεται κυρίως για τους προπονητές, προκειμένου να δουλέψουν στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κομμάτι της τακτικής, ενόψει της σεζόν που ακολουθεί. Πάντως, ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε πολύ έντονους ρυθμούς και έκαναν εξειδικευμένες και σύνθετες προπονήσεις υψηλού επιπέδου, με τους παίκτες μάλιστα να ανταπεξέρχονται άριστα όλες αυτές τις μέρες, παρά την κούραση.

Στο φινάλε της περσινής σεζόν, ο Άκης Μάντζιος είχε θέσει ως στόχο να ανέβει η ποιότητα του ρόστερ του Πανθρακικού και τη νέα χρονιά να έχει περισσότερες λύσεις. Αυτό, λοιπόν, έγινε πραγματικότητα. Το επίπεδο έχει ανέβει και ο Πανθρακικός μοιάζει να έχει πλέον πιο πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά αλλά και περισσότερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Στην άμυνα, με την προσθήκη και του Σερφά αλλά και την μεγάλη πρόοδο που έχει παρουσιάσει ο Εμπό, φέτος η ομάδα θα είναι καλύτερη, στα αμυντικά χαφ, πίσω από τον Λαδάκη θα υπάρχει ο Μεχία, που έχει κερδίσει ως τώρα τις εντυπώσεις με την ποιότητά και το ταλέντο του, ενώ και στην επίθεση ο Ντιγκινί φαίνεται πως θα αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή, αφού είχε εξαιρετική παρουσία στην προετοιμασία.

Το μεγάλο ατού του Πανθρακικού, εκτός γηπέδου, θα είναι και φέτος το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών, το οποίο αποδείχθηκε σε πολλές περιπτώσεις, όπως με το πώς γιορτάστηκαν τα γενέθλια του Φραγκούλη και του Πασχαλάκη αλλά και με τις βραδιές που Εμπό, Ντιγκινί, Σερφά, Μεχία, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά και Φερνάντες τραγούδησαν μετά το βραδινό γεύμα.

Πολύ καλή αποδείχθηκε η επιλογή του ξενοδοχείου-προπονητικού κέντρου, όπου πέρασε η ομάδα της Κομοτηνής αυτές τις 12 ημέρες, συνολικά, στην Πολωνία. Οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ καλές και η φιλοξενία άριστη, με τους ποδοσφαιριστές, παρότι ήταν απομονωμένοι για όλο αυτό το διάστημα, να περνούν πολύ καλά και να απολαμβάνουν και τη σκληρή δουλειά που έκαναν στο Σοχότσιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here