Με Μάνταλο – Πλατέλλα ανεβαίνει η αποστολή της ΑΕΚ στην Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μπορεί να έκανε μόλις την πρώτη του προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (1/8) με τα κιτρινόμαυρα ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ωστόσο μετά την ολοκλήρωση και της απογευματινής είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας για το σημερινό (2/8, 6.45μ.μ. σε ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS) ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

 

Ο Πορτογάλος συμπεριλήφθηκε κυρίως για λόγους εγκλιματισμού, αφού μετρά λίγες μόνο ώρες μαζί με την ομάδα και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής. Οι προθέσεις του Δέλλα, πάντως, αναμένεται να φανούν στο πρώτο τεστ της Ένωσης, όπου θα βρεθούν απέναντι στην πρώην ομάδα τους οι Πέτρος Μάνταλος και Βαγγέλης Πλατέλλας, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν κανονικά στην αποστολή.

Η 23μελης αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει αυθημερόν στην Θράκη με πτήση προς Θεσσαλονίκη και επιστροφή το βράδυ, αποτελείται από τους Βούρα, Ανέστη, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Μπακάκη, Πεταυράκη, Ρόβα, Σαρρή, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Μάνταλο, Ντακόλ, Πλατέλλα, Αραβίδη, Ντούνη Μ., Τζανετόπουλο και Τσεβά.