LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – AEK 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Skoda Xanthi Arena ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS το δεύτερο φιλικό της Skoda Ξάνθη με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena στα Πηγάδια και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Δεύτερο φιλικό για την ομάδα της Ξάνθης που υποδέχεται στο Skoda Xanthi Arena την ιδιαίτερα φιλόδοξη και ενισχυμένη ΑΕΚ, ένα φιλικό που συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία για την παραχώρηση του Κομοτηναίου Πέτρου Μάνταλου απο την ομάδα της Θράκης στην “Ένωση”.

Ωρα 17:50 Πέρα απο τον Μάνταλο ακόμη ένας πρώην Ξανθιώτης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωήν ομάδα του. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πλατέλλα που επιστρέφει στα Πηγάδια αυτή την φορά ως αντίπαλος μετά την αποχώρηση του ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2013 όταν και τον απέκτησε η ΑΕΚ. Όμως και απο την άλλη πλευρά έχουμε συνάντηση πρώην, μια και ο επιθετικός της Ξάνθης πλέον Παντελής Καπετάνος στην επιστρφοή του στην Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπος με την τελευταία ομάδα του εν Ελλάδι την ΑΕΚ, απο την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2008 για την Ρουμανία και την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ωρα 18:10 Μόλις πήραμε τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές

Skoda Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Φλίσκας, Πασχαλάκης, Γούτας, Λισγάρας, Ράνος.

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Αραβίδης, Ανάκογλου, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο.

Ωρα 18:15  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιάννης Τοπόυζης από τον σύνδεσμο Θράκης. Πρώτος βοηθός είναι ο Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και δεύτερος ο Βασίλης Καραβασίλης από την Καβάλα. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης από τον Έβρο.

Ωρα 18:25 Αρκετός κόσμος στις κερκίδες του Skoda Ξάνθη Αρένα, παρά την ζέστη που επικρατεί αυτή τη στιγμή, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.

Ωρα 18:40  Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα σε λίγο. Οι ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και σε λίγο ετοιμάζονται για την επίσημη είσοδο

Ωρα 18:48  Με μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα, ξεκινά το παιχνίδι

1′  Εναρξη του αγώνα

10′  Αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς καμία ουσιαστικά ευκαιρία

20′ Χωρίς ευκαιρία το ματς μέχρι στιγμής, το πιο ουσιώδες ίσως είναι η ζεστή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες

23′ Πρώτη υποψία ευκαιρία για την ΑΕΚ, μετά από τρία σερί κόρνερ. Ο Πλατέλλας έκανε το σουτ, κόντραρε κάπου η μπάλα όμως και δεν απείλησε τον Κυριακίδη

30′  Πλησιάζουμε στο ημίωρο χωρίς κάτι σπουδάιο στο ματς

32′ Αντεπίθεση για την Ξάνθη, η μπάλα στρώθηκε στον Βασιλακάκη για να σουτάρει εντός περιοχής αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

41′ Η ΑΕΚ πίεσε ψηλά και κέρδισε την μπάλα, ο Ρόβας βρήκε χώρο εκτός περιοχής για να κάνει ένα καλό σουτ αλλά τελικά αστόχησε.

44′ Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Καπετάνου, μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης.

45′ Tέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0 

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

50′ Με έξι αλλαγές έχει ξεκινήσει η Ξάνθη: Μέσα Παπαστεριανός, Κάλβο, Ρενάν Ολιβέιρα , Μπαρέττας, Κολλαράς, Καρυπίδης, έξω Καπετάνος, Ράνος, Φλίσκας, πασχαλάκης, Λισγάρας, Βασιλακάκης.

52′ Βούρας, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ντούνης, Ζόριτς, Τσεβάς, Ντακόλ η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο

55′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ με το σουτ του Τσεβά εντός περιοχής που απέκρουσε ο Κυριακίδης με το πόδι.

60′ Αλλες δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Μέσα οι Μπέρτος και Νάκα, έξω οι Μπαξεβανίδης και Σολτάνι.

65′ Καλή επίθεση για την ΑΕΚ αλλά το σουτ του Φαγέ κόντραρε.

67′ Αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να βάζει τον Μπαρμπόσα στην θέση του Τσεβά.

69′ Μακρινό σουτ του Λουσέρο, άουτ η μπάλα.

77′ Αλλες τρεις αλλαγές για την Ξάνθη: Μέσα οι Γκαραβέλης, Τσαμούρης, Π.Ορφανίδης, έξω οι Κυριακίδης, Γούτας, Λουσέρο.

87′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, η κορυφαία στο παιχνίδι με τον Μπαρμπόσα, το δυνατό σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι!

90′ Tέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0.

Μείνετε στο ThrakiSportS. Ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις αλλά και φωτορεπορτάζ από τα Πηγάδια…