ΕΠΣ Ξάνθης: Πρώτο τεστ θετικό για τον Άρη Αβάτου !

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νίκη με 1–0 επί της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθη πέτυχε στο πρώτο του φιλικό ο πρωταθλητής Άρης Αβάτου, με τέρμα του Πάρη Κοτόπουλου.

Φιλική νίκη με 1-0 επί της Κ20 της Skoda Ξάνθη για την ομάδα του Άρη Άβατου στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας για την έναρξη των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ ήταν και το πρώτο επίσημο για τους Νέους της Ξάνθης.

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος με την ομάδα του Αβάτου να έχει της καλύτερες στιγμές στον αγώνα χωρίς πάντως να καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Δεμένικου. Στην επανάληψη και παρά της πολλές αλλαγές ο Άρης Αβάτου κατάφερε μόλις δύο λεπτά από την έναρξη του Β’ μέρους να ανοίξει το σκορ με σούτ μετά από ωραία προσπάθεια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Μαγγίνα, Γκέκα.

Τόσο ο  Χρήστος Σαμαράς όσο και ο Κώστας Μπεδρελής είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, με τον προπονητή του Άρη να δείχνει και της πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.

Επόμενο τεστ για τον Άρη Αβάτου αυτό κόντρα στην Κ17 της Skoda Ξάνθη το Σάββατο 9 Αυγούστου, ενώ για την Κ20  της Ξάνθης επίσης το επόμενο Σάββατο 9 Αυγούστου κόντρα στον Ηρακλή Ν. Ζυγού.

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός του Άρη Αβάτου ενόψει της νέας σεζόν, όπου παρευρέθηκε και η ομάδα της Κ-20, την οποία συνόδευε εκτός από το προπονητικό επιτελείο και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Νίκος Κεχαγιάς.

Άρης Αβάτου (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Ελευθεριάδης, Μαπουνταγκίδης, Μπαϊρακταρίδης, Τζομυάδης, Κομεσίδης, Παρσαντανιάν, Καρασερίδης, Κυριαζίδης, Παλατίν, Χριστοφορίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ράπτης, Τζορμπατζίδης, Ντζομυάδης, Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Γιαννακούδης, Χιώτης, Λαζάρου, Ελμασίδης,

Για την Κ20 του Κώστα Μπεδρελή αγωνίστηκαν οι: Δεμένικος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Δελλής, Φασίδης, Μελλισόπουλος, Μπουνταγκίδης, Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης, Καψιμάλης, Βαφειάδης, Χαμδή, Μήττας, Δημητριάδης, Ζώτος, Τουμαντζίδης, Χατζής. Λαζαρίδης,