Επέστρεψε στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Λίγο μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψε στην βάση της η ομάδα του Πανθρακικού, μετά από δώδεκα μέρες παρουσίας και προετοιμασίας στην Πολωνία. Με λεωφορείο οι παίκτες ήρθαν από το αεροδρόμιο Μακεδονία στην Κομοτηνή.

Είχε προηγηθεί η πτήση από την Βαρσοβία στην Θεσσαλονίκη, από την οποία προέρχεται και η φωτογραφία, ενώ νωρίτερα η αποστολή είχε αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Bonifacio στο Σοχότσιν για το αεροδρόμιο της πολωνικής πρωτεύουσας.

Στην διάρκεια της παραμονής του στην Πολωνία, ο Πανθρακικός έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια και πέτυχε ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ, 1-0. “Σε γενικές γραμμές, μας ικανοποιεί η αμυντική συμπεριφορά και λειτουργία της ομάδας. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας σε όλα τα παιχνίδια και απειληθήκαμε ελάχιστα και στα τρία φιλικά”, σχολίασε σχετικά, κάνοντας έναν απολογισμό, ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Πανθρακικού προσθέτει: “Πιστεύω ότι όταν όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και στο επίπεδο που θέλουμε, τότε σίγουρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και στο δημιουργικό κομμάτι.  Η προετοιμασία μας στην Πολωνία ολοκληρώθηκε και είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που δουλέψαμε, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό των παιδιών. Δουλέψαμε σε πολύ έντονους ρυθμούς και, μάλιστα, στα τρία φιλικά που δώσαμε βγάλαμε στο γήπεδο στοιχεία που δουλέψαμε όλο αυτόν τον καιρό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here