Μετά τον δήμαρχο, βουρ για… Γκραν Κανάρια οι πρωταθλητές Κύκλωπες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης έγινε δεκτή το μεσημέρι της Παρασκευής η ανδρική ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, που κατέκτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ που έγινε στην Πιέρία.

Ειδικότερα τερμάτισαν πρώτοι στη βαθμολογία σε σειρά από τουρνουά που έγιναν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, και απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ και νίκησαν στον μεγάλο τελικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων διακρίθηκε αφού ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Έτσι μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αλλά και των παικτών της πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλώπων.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την διάκριση στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας και επεσήμανε ότι τέτοιες επιδόσεις τιμούν ιδιαίτερα την πόλη και αποτελούν παράδειγμα για την νεολαία. Επίσης επισήμανε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα στη προσπάθεια που κάνει και θα τη στηρίξει στη συμμετοχή της στο Champions Cup που θα διεξαχθεί το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Μαζί με την ομάδα ήταν και η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο χάντμπολ με την ομάδα της Ν. Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου, που επίσης κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και προέρχεται από την οικογένεια των Κυκλώπων, την οποία συνεχάρη ο  Δήμαρχος για τις διακρίσεις της σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Ομάδα.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/WCdGlaTaVFM” frameborder=”0″ allowfullscreen]