Ανακοίνωση του ΟΛΑ για την 6η Διεθνή Regatta του ΝΟΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο διοικητής του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης προς τους ανθρώπους του ΝΟΑ για την διοργάνωση της 6ης Regattas, που συνέπεσε με την συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου.

 

«Αποτελεί τιμή μας που για ακόμη μία φορά φιλοξενήθηκε στο λιμάνι και στην πόλη μας μια σπουδαία διεθνής διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας και αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ναυταθλητισμό.

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους αθλητές, διοργανωτές και παράγοντες της “6th Golden NOA Regatta Alexandroupolis 2014″ που διεξήχθη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Νοιώθουμε περήφανοι για τον Ν.Ο.Α. και το έργο του και ευχόμαστε θερμά κάθε επιτυχία στις προσπάθειες που καταβάλλει και τον διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Επιθυμία του Οργανισμού Λιμένος είναι η ανάπτυξη του θαλάσσιου πνεύματος της νεολαίας, η διάδοση και η πρόοδος της ιστιοπλοΐας με την καθιέρωση της Αλεξανδρούπολης ως ναυταθλητικό κέντρο», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΟΛΑ.