Τουριστικός πράκτορας στην Θράκη πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε! Οι πελάτες του έμειναν χωρίς διακοπές…

Στην Αστυνομία συρρέουν τα θύματα της υπόθεσης με τον τουριστικό πράκτορα που έχει εξαφανιστεί από την Ξάνθη. Οι Ξανθιώτες πληροφορήθηκαν από τοπικά δημοσιεύματα ότι κάτι συμβαίνει και αρκετοί διαπίστωσαν ότι έχει κλείσει το τουριστικό γραφείο . Ο τουριστικός πράκτορας είχε κλείσει αρκετά πακέτα ταξιδιωτικά καθώς και μεμονωμένα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία πληρώθηκαν αλλά οι δικαιούχοι τους δεν τα πήραν ποτέ στο χέρι.

 

Ιδιώτες, πολυμελείς οικογένειες που σχεδίαζαν ταξίδια στο εξωτερικό και πολλοί άλλοι που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για διάφορους προορισμούς φαίνεται πως χάνουν τα χρήματά τους και αναζητούν τον άφαντο τουριστικό πράκτορα.

Το τουριστικό πρακτορείο παραμένει κλειστό, ο πράκτορας δεν απαντά στα τηλέφωνα,  το προφίλ του το facebook είναι ενεργό και έχει ως τελευταία ημερομηνία ανάρτησης την 24η Ιουλίου και δεν είναι γνωστό που βρίσκεται και που οφείλεται η απουσία του. Η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη για τα θύματα της υπόθεσης ενώ για τους περισσότερους χάθηκαν και οι φετινές τους διακοπές.

 

Πηγή:  http://www.xanthipress.gr