Τα δωμάτια της αποστολής του Πάνθραξ στο Σοχότσιν! Ποιοί μένουν με ποιούς…

Αποστολή στην Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

– Σε κάθε προετοιμασία, σε κάθε εκτός έδρας αποστολής ομάδας γενικά, ένα θέμα που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι το πώς διαμορφώνονται τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, ποιοι παίκτες μένουν με ποιους, γεγονός που δείχνει, άλλωστε, και ποιοι έχουν τις πιο στενές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Πανθρακικός βρίσκεται από την προπερασμένη Τρίτη στο Σοχότσιν της Πολωνίας και λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την επιστροφή στην Ελλάδα, αξίζει να σας αποκαλύψουμε τη σύνθεση των δωματίων της αποστολής της ομάδας της Κομοτηνής.

Πρώτα πρώτα, σε μονόκλινα δωμάτια μένουν ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Κυρουβίδης, ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Πλαβούκος.

Από εκεί και πέρα, τα δίκλινα έχουν ως εξής: Παυλίδης (βοηθός προπονητή)-Μπιζάς (γυμναστής), Αθανασιάδης-Μπαϊκαρά, Λαδάκης-Καθάριος, Χρήστου-Τζάνης, Εμπό-Σαμπάτ, Πασχαλάκης-Πέρεζ, Ιγκόρ-Κάσες, Τσουμάνης-Τριανταφυλλάκος, Σερφά-Ντιγκινί.

Βέβαια, υπάρχουν και δύο τρίκλινα δωμάτια, για τους νεαρούς Έλληνες της ομάδας: Παπαγεωργίου-Χασομέρης, Ζδράβος και Λίτσκας-Φραγκούλης, Γκουτσίδης.