Ο Ολίσε στα κοκκινόμαυρα… ετοιμάζεται και ο Βρονταράς!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Απόλλων 1926, καθώς παίκτες της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Κατσιαρός και ο πρωην μέσος του Πανθρακικού Εγκούτου Ολίσε! Έτοιμος να επιστρέψει στη πόλη του τη Θεσσαλονίκη και τη Καλαμαριά είναι και ο Βρονταράς.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση και για τον επόμενο χρόνο θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Κατσιαρός αγωνιζόταν την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Άρη, Λάρισα, Πανιώνιο, ενώ ο Ολίσε στην Ελλάδα έπαιξε σε Πανθρακικό, Εργοτέλη, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου και Πανηλειακό.

Μετά τους Παναγιώτη Κατσιαρό και Εγκούτου Ολίσε, στα κοκκινόμαυρα ντύνεται και ο Σπύρος Βρονταράς! Ο 30χρονος τερματοφύλακας με θητεία σε Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων, συμφώνησε με τη διοίκηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ανακοινώνεται και αυτός από την ΠΑΕ Απόλλων. Εχει πολλές παραστάσεις και από Σούπερ Λιγκ και προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ των «ροσονέρι», οι οποίοι ενισχύονται σημαντικά.