Τεσσάρα στην Σέλτικ η Λέγκια πριν το φιλικό με Πανθρακικό

Αποστολή στο Σοχότσιν: Χάρης Παρασκευόπουλος 

–  Λιγότερο από 48 ώρες πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η Λέγκια Βαρσοβίας πέτυχε μεγάλη ανατροπή και μισή πρόκριση επί της Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητής Πολωνίας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8’ μετά από τέρμα του Μακ Γκρέγκορ (ο Γιώργος Σαμαράς δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Σέλτικ και ψάχνει για ομάδα), ωστόσο οι πρωταθλητές Πολωνίας κατάφεραν όχι απλά να αντιδράσουν αλλά να πάρουν και προβάδισμα πρόκρισης.

Αρχικά ο Ράντοβιτς στο 11ο λεπτό και στο 36ο λεπτό, κατάφερε, πριν βγει το ημίχρονο, να φέρει μπροστά στο σκορ την Λέγκια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι Πολωνοί φόρτσαραν ακόμα περισσότερο και με τέρματα των Ζίρο στο 84’ και Κοσέτσκι στο 90’ πήραν τη νίκη με 4-1, που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Σκοτία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και προετοιμάζονται για την ρεβάνς της Γλασκόβης την ερχόμενη Τρίτη, προφανώς και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανθρακικό το απόγευμα της Παρασκευής (live από το ThrakiSportS). Όπως έχει ενημερώσει εξαρχής ο ομάδα της Πολωνίας, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η Λέγκια θα παραταχθεί με την δεύτερη ομάδα της.