Πάλεψαν να κάνουν το μπαμ φέρνοντας στον Έβρο τον Θανάση Τσίγκα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Τη σπουδαιότερη μετεγγραφή των τελευταίων χρόνων και την κορυφαία εφέτος στην κατηγορία επιχείρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι ιθύνοντές του ήλπιζαν στην απόκτηση του εβρίτη επιθετικού Θανάση Τσίγκα, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε και τον Έβρο Σουφλίου.

 

Ο 32χρονος κανονιέρης εξαρχής είχε τονίσει ότι είναι δύσκολο να έρθει στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, παρά το δέλεαρ που θα υπήρχε περί επιστροφής στην πατρίδα του. Τα χρήματα ήταν πολύ λίγα, άγγιζαν μάλιστα μόλις το ένα τρίτο όσων του είχαν προσφερθεί από την άλλη ομάδα του Έβρου στην Γ’ Εθνική, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο επειδή στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, ποτέ δεν ξέρεις, ο Τσίγκας άκουσε το ποσό και άφησε την πόρτα ανοιχτή. Είχε δεσμευθεί ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει, το πιθανότερο αρνητικά, εκτός και αν δεν έβρισκε κάποια ομάδα έστω της Football League που να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Τελικά, αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο Τσίγκας έκλεισε στον Ιωνικό. Μάλιστα, τα αθηναϊκά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφή σε ολόκληρη την Football League, με την οποία ανεβαίνει αισθητά το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ ακολούθησε ελαφριάς μορφής προπόνηση, ανοικτή στους φιλάθλους.