Φιλική νίκη της Ξάνθης επί της Κ20 με γκολάρα Καπετάνου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νίκη με 4-0 για την αντρική ομάδα της Skoda Ξάνθη επί της ομάδας Κ20 της Θρακιώτικης ΠΑΕ, στο ενδοοικογενειακό φιλικό που διεξήχθη στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια με παρουσία πλήθος κόσμου.

Με τον Παντελή Καπετάνο σε μεγάλα κέφια, και παρουσία της παλιάς δόξας του συλλόγου και πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ξάνθης Βεριντιάνο Μαρτσέλο, η Ξάνθη κέρδισε με 4-0 την ομάδα Νέων με τον Σάκη Τσιώλη να έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές με όσους είχε στην διάθεση του ετοιμοπόλεμους.

Τα γκολ για την Ξάνθη πέτυχαν ο Αντώνης Ράνος που άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια, για να έρθει ο Καπετάνος να κάνει το 2-0 μετά από μαγική μπαλιά του Παπαστεριανού, το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους από ένα γκολ χάρμα- οφθαλμών από τον Παντελή Καπετάνο που με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ από αρκετά μεγάλη απόσταση κρέμασε τον νεαρό Σταθάκη και κέρδισε το «ζεστό» χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το φιλικό. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καρίμ Σολτάνι στο δεύτερο ημίχρονο οπού ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε όσους είχε ετοιμοπόλεμους, μια και εκτός έμειναν ο Λαζαρίδης που προφυλάχτηκε, οι Τριάδης και Κομεσίδης που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, και το νέο απόκτημα της ομάδας Γουάλας.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι:  Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Πασχαλάκης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ράνος, Καπετάνος, Λουσέρο

Ενώ στο  Β’ μέρος έπαιξαν οι: Σταθάκης(παίζει στους νέους), Κολλαράς, Τσαμούρης, Γούτας, Μπέρτος, Σολτάνι, Ολιβέιρα Ρενάν, Μπαρέττας, Νάκα, Ορφανίδης Π., Κάλβο.

Για την Κ20 του Κώστα Μπεδελή στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι : Σταθάκης, Ψεμματάς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Δελλής, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος, Παπαδημητρίου, Φασίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι:  Γκαραβέλης, Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης, Καψιμάλης, Βαφειάδης, Χαμδή, Μήττας, Δημητριάδης, Ζώτος, Τουμαντζής, Χατζής.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ…