Στην πρώτη του Απόλλωνα στην Ριζούπολη ο Δ. Παπαδόπουλος!

Ανταπόκριση από Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Ο 33χρονος πρωην διεθνής επιθετικός του Πανθρακικού, βρέθηκε στη Ριζούπολη να συζητάει τη μεταγραφή του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ αργότερα ανέφερε ότι μόνο θα προπονείται με την ομάδα.

Πολύ κοντά στην πυροδότηση μιας βόμβας βρίσκεται ο Απόλλωνας που εξετάζει μια εξαιρετική λύση για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, σύμφωνα με το a-sports.gr ποy ασχολείται με τα θέματα του Απόλλωνα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/7), βρέθηκε στη Ριζούπολη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συζητάει με τους διοικούντες την «Ελαφρά Ταξιαρχία» το ενδεχόμενο να βοηθήσει και αυτός την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την επιστροφή της στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο Παπαδόπουλος πήρε κανονικά μέρος στην πρώτη προπόνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» του Νίκου Κωστένογλου για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, πλην όμως απουσίαζε από τον αγιασμό που προηγήθηκε, προφανώς γιατί βρισκόταν ακόμη στη διαδικασία των συζητήσεων.

Όσοι όμως βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/7) στη Ριζούπολη στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μια σημαντικότατη προσθήκη στην προσπάθεια επιστροφής στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Δεν έχουν, μάλιστα, άδικο, αλλά δεν έχουν ούτε και… δίκιο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.gr, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο Απόλλωνας, δηλαδή, έχει προσεγγίσει τον Παπαδόπουλο, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και να μην έχει δοθεί ακόμη οριστική απάντηση (ο Παπ συζητάει και με την αγγλική Μπράιτον).

Από την άλλη, όμως, και ο ίδιος ο 33χρονος επιθετικός έχει προσεγγίσει το Νίκο Κωστένογλου και του έχει ζητήσει να προπονείται με τον Απόλλωνα για να μη μένει αγωνιστικά άπραγος.

Κάπως έτσι, άλλωστε, εξηγείται και το γεγονός ότι, ενώ ο Παπαδόπουλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση των «κυανόλευκων», δεν εμφανίστηκε στον αγιασμό που προηγήθηκε.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο αγιασμός έγινε αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας (διοίκηση, ποδοσφαιρικό τιμ), ενώ ο «Παπ» ήταν φιλοξενούμενος.

Ίσως, μάλιστα, η όλη υπόθεση να απεικονίζεται με τον πλέον παραστατικό τρόπο στην ατάκα του ίδιου του Παπαδόπουλου σε φίλους του Απόλλωνα που τον πλησίασαν είτε για να τον ρωτήσουν τι κάνει στη Ριζούπολη είτε (οι πιο… τολμηροί) να τον καλωσορίσουν στη ομάδα.

«Δεν έχω συμφωνήσει. Είναι δύσκολο. Κάνω μόνο προπονήσεις», ήταν η χαρακτηριστική φράση του έμπειρου επιθετικού στο «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε με τους φιλάθλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here