ΕΠΣ Θράκης: Προσθήκες στον Ίασμο, μετά την αποχώρηση του Αμέτ Ερκάν!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Σε τρεις σημαντικές αποκτήσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά από τις αποχωρήσεις αρκετών παιχτών.

Συγκεκριμένα, μετά τις αποχωρήσεις των Αμέτ Ερκάν για τον Έβρο Σουφλίου, και των Αρχοντή και Μορφακίδη για την Πέρνη Καβάλας, ο Μέγας Αλέξανδρος απέκτησε τους Ερντεμίρ Εμίνογλου, τον μέσο Σουκρού Ογλού Σουκρί και τέλος τον Κώστα Μαδούρα.

Ο Ερντεμίρ Εμίνογλου αγωνίστηκε σε ομάδες, όπως ο Πλατανιάς (πριν χρόνια βέβαια στις μικρότερες κατηγορίες), ο Άρης Αβάτου και ο Ορφέας Ξάνθης. Ο Σουκρού Ογλού Σουκρί αγωνίστηκε στα ΤΕΠ της Skoda Ξάνθης, στον Εχίνο, στη Δόξα Ξάνθης, στον Ορφέα Ξάνθης, ενω τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα του Κεραυνού Πέρνης. Ο Κώστας Μαδούρας αγωνιζόταν στο Κόσμιο.

Θυμίζουμε ότι στον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί εκτός των Εμίνογλου, Μαδούρα και Σουκρί και οι Ζούλης, Χασάν Χισήμ, Ναζίμ, Οντέρ και οι νεαροί από την ακαδημία Γουλιελμος Κιοσσές, Μουμίν Μερίτ και Ερκέτ Μετέ. Από την ομάδα εκτός των Ερκάν, Αρχοντή και Μορφακίδη, παρελθόν αποτελούν οι δύο τερματοφύλακες Μπαϊράμ Ισμαήλ και Μπράνος, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Μιχάλης Κακουλίδης.