Από τα Πηγάδια στα… 3-5 Πηγάδια ο Κενάν Μπαργκάν

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μετά το φιλικό το βράδυ της Παρασκευής με την Skoda Ξάνθη, η αποστολή της Βέροιας μετέβη στα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου συνάντησαν ιδανικό κλίμα, ενώ το απόγευμα έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Η αποστολή της Βέροιας θα παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια έως την Πέμπτη 3 Αυγούστου ενώ ενδιάμεσα, την Τετάρτη (30/07), θα επιστρέψει στην βάση της για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο βασικό στάδιο της Βέροιας παίρνει μέρος ο Ξανθιώτης Κενάν Μπαργκάν και άλλοι 23 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βασιλειάδης, Βέρτζος, Καλί, Μαλόν, Αμαραντίδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Όστοϊτς, Τσιάμης, Μουρατίδης, Βεργώνης, Παπαδόπουλος, Βάσκες, Εσπάρθα, Παυλίδης, Καλτσάς, Ντόγος, Μπαργκάν, Σέντρικ, Μεληκιώτης, Μπεν και Μάνος.

Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο υπό δοκιμή Σέντρικ, σε αντίθεση με τους Κάρλος και Σονμπά που αποτελούν παρελθόν, ενώ στην προετοιμασία συνεχίζει να συμμετέχει ο Μοχάμεντ Μπεν παρά την θέληση της διοίκησης της ΠΑΕ από την αρχή του σχεδιασμού για την πώλησή του.