Στην Θράκη για προετοιμασία η Εθνική Κολύμβησης (μαζί και ο Κατραντζής)!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την Θράκη και συγκεκριμένα την Ξάνθη επέλεξαν να για να κάνουν την προετοιμασία τους ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης του Βερολίνου δύο αθλητές της Εθνικής Ομάδας. Ο λόγος για τον Ξανθιώτη Χρήστο Κατραντζή και τον Γιάννη Καρπουζλή, οι οποίοι από την Δευτέρα θα βρεθούν μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας στα μέρη μας για καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό κολυμβητήριο της Ξάνθης, στο οποίο μέχρι πριν λίγους μήνες είχε μπει… λουκέτο.

Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης και προσωπικά του προπονητή του ΚΟΞ Ηλία Βασιλειάδη, ο οποίος έκανε όλες τις προσπάθειες για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Κατραντζής και Καπουζλής αναχωρούν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο για την Γερμανία και μέχρι τότε, για σχεδόν τρεις εβδομάδες δηλαδή, θα κάνουν την προετοιμασία τους στην Ξάνθη με διπλές προπονήσεις, μια το πρωί και μία το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Χρήστος Κατραντζής, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα ελεύθερο, επιστρέφει σε… γνώριμα νερά, αφού στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο έκανε τις πρώτες του αγωνιστικές βουτιές. Ο Κατραντζής είναι Θρακιώτης, για πολλά χρόνια υπήρξε αθλητής του ΚΟΞ και ποτέ δεν ξεχνά την πατρίδα του, την οποία επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία, αν και τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με την Εθνική Ομάδα και φυσικά τον Ολυμπιακό. Ο Καρπουζλής είναι επίσης 22 ετών και αγωνίζεται στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Στην φωτογραφία αρχείου από παλιότερη διοργάνωση του εξωτερικού, αριστερά ο Καρπουζλής και στην μέση ο Κατραντζής μαζί με άλλα στελέχη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here