Σε ομιχλώδες τοπίο ξεκινά προετοιμασία ο Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Αρχίζει το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Γήπεδο “Δημήτρης Μπακιρζής” η προετοιμασία του Έβρου Σουφλίου ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο το τοπίο είναι ομιχλώδες τόσο στο διοικητικό επίπεδο όσο και στο ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζονται αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.

 

Σε κάθε περίπτωση στην πρώτη προπόνηση από το περσινό σχήμα δεν θα συμμετάσχει ο Κατρανίτσας (που είχε σχεδόν συμφωνήσει για να πάει στον Εθνικό) και ο Λαζαρίδης (που ανακοινώθηκε από τον Άρη Αβάτου), ενώ από την ομάδα αποδεσμεύεται και ο Μπάτζιος.

Ωστόσο, κανονικά θα δώσει το παρών ως πρώτος προπονητής ο Γιώργος Αραμπατζής, παρόλο που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει ως προς την κατοχή διπλώματος UEFA A’ που απαιτεί η ΕΠΟ. Χρέη γυμναστή ανέλαβε ο Απόστολος Σταυρινός, που είχε αντίστοιχο ρόλο σε τρεις διαφορετικές χρονιές στο παρελθόν στην ομάδα.

Παράλληλα όμως, τρέχουν και οι διοικητικές εξελίξεις. Όπως αναφέρουν τα sportisthrakis, η “κίνηση” βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να ηγηθεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής  με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό και τα  κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του τόπου!!! Η ίδια πηγή αναφέρει μάλιστα πως μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, έχουν βρεθεί χρηματοδότες για την ομάδα παρά την δυσκολίας της οικονομικής συγκυρίας στην περίοδο που ζούμε.

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη της Δευτέρας θα έχει πολλαπλό ενδιαφέρον…