Πρωταθλητές!!! Την πρώτη τους κούπα φέρνουν στην Θράκη οι Κύκλωπες!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την πρώτη του κατάκτηση τίτλου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έστω και όχι στην σάλα αλλά στην άμμο, πανηγυρίζει η ανδρική ομάδα των Κυκλώπων  Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Έβρου νίκησε με 1-2 σετ την ομάδα Δράμα 1986/Summer 04 (14-18/19-11/4-7) στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών που διεξήχθη στην Πιερία.

 

Νωρίτερα, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό των γυναικών και η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων, αλλά ηττήθηκε από την Καστοριά. Σημαντική επιτυχία ωστόσο αποτελεί το γεγονός ότι προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό και ανέβηκε και αυτή στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η τελική φάση (φάιναλ φορ) του 15ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball και 1ου Διασυλλογικού πραγματοποιήθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο ξενοδοχείο Orfeas Blue Resort στον Κορινό Πιερίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι 7 από τις 8 ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος προέρχονται από την Περιφέρεια! Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο…