Photos: Βόλτα ποδηλατών από Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Τουρκία στον Άρδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Κοινή ποδηλατάδα με συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων ποδηλατών πραγματοποιήθηκε στον Βόρειο Έβρο, με την αφορμή των εκδηλώσεων για την 20η Συνάντηση Νέων, το περίφημο πολιτιστικό Φεστιβάλ που διεξάγεται στις όχθες του Άρδα.

Ο Ρήσος Ορεστιάδας διαθέτει το δικό του περίπτερο στο Φεστιβάλ, που αποτέλεσε την αφετηρία της ποδηλατοβόλτας, στην οποία έλαβαν μέρος ο Ιμπραήμ Σαδήκ από τον σύλλογο Θράκας Ιππέας της Κομοτηνής αλλά και Τούρκοι ποδηλάτες, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης. 

Ο πρόδρος του Ρήσου Ορεστιάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μας Ιbrahim Sadic που ήρθε από την Κομοτηνή και εκπροσώπησε τον Ποδηλατικό Σύλλογο Θράκας Ιππέας καθώς και τους φίλους συνποδηλάτες Τούρκους της EDOSK που μας επισκέφθηκαν και ποδηλατήσαμε μαζί στο Φεστιβάλ Άρδας 2014 στην παραποτάμια ποδηλατοβόλτα. Και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι μέσα από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα αυτό που πρεσβεύουμε την ποδηλασία περνάμε από κοινού το μήνυμα της φιλίας και της συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ…..συνεχίζουμε….!!!!!!!!!!!!!!!!”.