Ενδιαφέρον Ξάνθης και Ηρακλή για τον Λευτέρη Σακελλαρίου

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το όνομα του πρώην αριστερού μπακ του Πανθρακικού Λευτέρη Σακελλαρίου που φέτος αγωνιζόταν στη Βουλγαρία, φιγουράρει στη λίστα αρκετών ομάδων.

Τον Ηρακλή της επόμενης σεζόν έχουν αρχίσει να φτιάχνουν οι άνθρωποι του “Γηραιού” και μία από τις θέσεις στις οποίες θέλουν να ενισχυθούν είναι και αυτή του αριστερού μπακ. Στόχος τους αυτή τη στιγμή είναι ο Λευτέρης Σακελλαρίου που αγωνιζόταν στη Λουμπιμετς στη Βουλγαρία, στον οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση. Η Θεσσαλονίκη, άλλωστε, δεν του είναι άγνωστη, αφού έχει παίξει στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ μετά το πέρασμα του από τον Πανθρακικό.

Εκτός του Ηρακλή, όμως, όπως σας είχαμε ενημερώσει ενδιαφέρον έχουν δείξει Ξάνθη (έχει προταθεί από καιρό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη ή τέταρτη εναλλακτική πρόταση πίσω από Κοντοέ και άλλους στόχους από το εξωτερικό) και Εργοτέλης. Όσον αφορά τον παίκτη, δεν κλείνει καμία πόρτα και θα περιμένει για λίγο καιρό ακόμα γνωρίζοντας πως και άλλες ομάδες ψάχνουν για αριστερό μπακ. Ωστόσο, επιθυμία του είναι μέχρι τις αρχές Αυγούστου να έχει βρει τον σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του.