Έκλεισε φιλικό με Πανθρακικό ο Εθνικός (πριν από αυτό με Ξάνθη)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι αυτό με την Skoda Ξάνθη στο “Φώτης Κοσμάς” στις 16 Αυγούστου, ωστόσο πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι έχει κλειστεί πιο πριν και άλλο φιλικό. Με τον… Πανθρακικό, έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο ούτε από την ομάδα της Κομοτηνής.

Βέβαια, αυτό είναι λογικό, αφού το φιλικό αυτό δεν θα είναι με την πρώτη ομάδα του Πανθρακικού αλλά με την δεύτερη, την Κ20. Το φιλικό έχει κλειστεί για τις 10 Αυγούστου, την ημέρα δηλαδή που θα παίζουν φιλικό και οι μεγάλες ομάδες του Πανθρακικού και της Skoda Ξάνθη στην Κομοτηνή (ενώ ο Πανθρακικός έχει ανακοινώσει φιλικό και μία ημέρα πριν με τον Πανσερραϊκό).

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός με τον Πανθρακικό διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, με τον Πανθρακικό είχε γίνει και η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου του Εθνικού στην Γ’ Εθνική.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν, που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Αλεξανδρούπολη, ενδεχομένως να έχουμε και το ντεμπούτο του Νίκου Ουσταμπασίδη στον πάγκο του Εθνικού, σε φιλικό παιχνίδι. Εκτός και αν η έλευσή του αλλάξει τον προγραμματισμό των φιλικών που υπήρχε στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και ο οποίος γίνονταν από τον προκάτοχό του Βασίλη Τσιομλεκίδη, με τον οποίο είχαν μιλήσει και οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here