Διεκδικούν δύο κούπες στους τελικούς του Μπιτς Χάντμπολ οι Κύκλωπες!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Τεράστια επιτυχία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στο Μπιτς Χάντμπολ, καθώς άνδρες και γυναίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις προκρίθηκαν το Σάββατο στους μεγάλους τελικούς του Πρωταθλήματος Ελλάδος! Έτσι θα έχουν την Κυριακή την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/7) στην παραλία του Κορινού Πιερίας.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου οι άνδρες των Κυκλώπων ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Α.Ο. Πολιτείας με 2-0 σετ και πέρασαν στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος όπου διεκδικούν τη Κυριακή στις 15:00 για πρώτη φορά στην ιστορία τους το πρωτάθλημα! Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν την ομάδα ΓΣ Δράμα 86/SUMMER 04.

Μεγάλη επιτυχία και για τη γυναίκεια ομάδα του συλλόγου, αφού στον ημιτελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος νίκησαν με σχετική άνεση την ομάδα του ΓΑΑΣ Ορφέας Κατερίνης με 2-0 και πέρασαν στο τελικό της Κυριακής στις 14:00, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς.

Για την ιστορία, η ανδρική ομάδα των Κυκλώπων αποτελείται από τους Κ. Θεοδώρου, Χ. Ξενοπανάγο, Α. Χαραλαμπίδη, Η. Τάρρες, Γ. Κοτσαμαρίκογλου, Α. Ξανθόπουλος, Β. Αραμπατζής, Γ. Κωστόπουλος, Δ. Ρήγας και Λ. Ανδρεάδης.

Η γυναικεία ομάδα της Αλεξανδρούπολης αποτελείται από τις Μ. Σμαρλαμάκη, Γ. Μαντζανίδου, Μ. Βαρσάμη, Ν. Σμαρλαμάκη, Ν. Κόττα, Θ. Διμακέα, Ε. Παρασχάκη και Σ. Ξανθοπόύλου. 

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση των Κυκλώπων επισημαίνει γι’ αυτή την σημαντική επιτυχία: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία στους αυριανούς τελικούς και αύριο ας γιορτάσει η Αλεξανδρούπολη το πρωτάθλημα Ελλάδος”.