Πήρε παίκτη του Πανθρακικού ο Αλαφούζος, που ήδη έπαιξε με τον ΠΑΟ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Όπως έγραψε προ μηνός το ThrakisportS, ο Άγγελος Ζούλης της Κ20 του Πανθρακικού μεταγράφηκε στην ομάδα του Παναθηναικού, αν και πέρασε στα ψιλά ακόμα και των παναθηναικών μέσων. Ωστόσο η μεταγραφή είναι γεγονός, ο νεαρός έχει ήδη μετακομίσει στην Αθήνα και αγωνίστηκε μάλιστα με την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού στο φιλικό με την πρώτη ομάδα.

Στο συγκεκριμένο φιλικό, η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε με 4-0,χάρη σε τρία γκολ του Καρέλη και ένα του κομοτηναίου Θανάση Ντίνα. Η είδηση είναι όμως ότι ο Ζούλης αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο φιλικό και μάλιστα ως βασικός με την ομάδα Κ20, που προφανώς έχει προχωρήσει στην μεταγραφική της ενίσχυση αποκτώντας τον από τον Πανθρακικό, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS από τις 27 Ιουνίου.

Ο Ζούλης προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός άσος είναι γεννημένος το 1995 και έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Ιάσωνα στην Δ’ Εθνική αλλά και στους νέους του Πανθρακικού. Στην ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ και στόπερ αλλά στον Παναθηναϊκό τον χρησιμοποιούν και τον υπολογίζουν περισσότερο ως στόπερ. 

Ήδη μάλιστα έχει βρει σπίτι στο Κορωπί όπου και θα διαμένει ενώ αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να καταβάλουν ένα μικρό χρηματικό ποσό στην ομάδα του Πανθρακικού για τα τροφεία του καθώς εκεί έπαιξε μόλις ένα χρόνο.