Ο Κελεσίδης βοηθός του Ουσταμπασίδη στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Μόλις την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Ουσταμπασίδης ανέλαβε χρέη προπονητή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  τον οποίο και θα καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στη θέση του Βασίλη Τσιομλεκίδη που δεν είχε δίπλωμα UEFA Α’ και επειδή πλέον ο χρόνος τρέχει, βρέθηκε αμέσως και ο βοηθός του στην ομάδα, που θα είναι ο Νεκτάριος Κελεσίδης.

Επομένως μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή με την αντικατάσταση του Βασίλη Τσιομλεκίδη, ο Νεκτάριος Κελεσίδης με προπονητική παρουσία σε πολλές ομάδες, κυρίως του Έβρου, θα είναι ο βοηθός του Νίκου Ουσταμπασίδη.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τους μικρούς της Βέροιας, αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της Βέροιας, στη συνέχεια με την ομάδα της “Δόξας Μακροχωρίου, Δ΄Εθνική και Α’ τοπικό.

Εργάστηκε ως βοηθός προπονητής με την ομάδα της Δόξας Μακροχωρίου στη Δ΄Εθνική, στην Νέα Νικομήδεια ως προπονητής  στο Β΄τοπικό. Ακόμα υπήρξε βοηθός στις ομάδες, Ορφέας Αλεξανδρούπολης (Γ΄Εθνική), Νάουσα (Β΄Εθνική), Αετός Σκύδρας (Γ’ Εθνική), στη Βέροια για δυο μήνες στην Α’ Εθνική, αλλά και στην ΠΑΕ Θράκη σε Γ’ και Δ’ Εθνική. Καθήκοντα δεύτερου τεχνικού είχε επίσης σε Νίκη Σαμοθράκης (Α’ τοπικό) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Α’ τοπικό και 4 μήνες όταν η ομάδα ανέβηκε στη Δ Εθνική.

Επιπλέον υπήρξε βοηθός και υπηρεσιακός προπονητής της Χιλής στη Δ Εθνική, όπως και στην Καππαδοκία (Α΄τοπικό) καθώς και στις Ακαδημίες προπονητής τερματοφυλάκων του Έβρου Σουφλίου σε Γ’ και Δ’ Εθνική.