Ξέσπασμα Σερφά: «Σκ@τά σε όλους τους μ@λ@κ#ς που δε μιλάνε για τη Γάζα»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρζής

–  Μπορεί να βρίσκεται στην Πολωνία συμμετέχοντας στην προετοιμασία με την ομάδα του Πανθρακικού, ωστόσο λόγω και της αλγερινής καταγωγής του, ο Σοφιάν Σερφά έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην κοινωνική και πολιτική αδικία, στους δοκιμαζόμενους λαούς του μη δυτικόευρωπαϊκού κόσμου, ενώ δεν έχει διστάσει πολλές φορές στο παρελθόν να δηλώσεις αντιφασίστας και αντιρατσιστής. 

Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός, λοιπόν, τόσο μέσω Facebook, όσο και μέσω Twitter, έστειλε αρχικά ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και όσους… σιωπούν στα όσα γίνονται εκεί. «Λευτεριά στη Γάζα! Αυτό είναι για όλους τους μαλάκες που φοβούνται να μιλήσουν επειδή φοβούνται για την καριέρα τους και για την εικόνα τους», σχολίασε ο Σερφά και συμπλήρωσε: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Και σκατά σε όσους δεν τους αρέσει αυτό».

Μάλιστα, ο Σερφά σε άλλη ανάρτηση ανέβασε φωτογραφία με πανό της Θύρας 9, των φανατικών οπαδών της κυπριακής Ομόνοιας, δηλαδή της πρώην ομάδας του, που ανέβηκε κατά την διάρκεια του αγώνα Ομόνοια-Μπούντουτσνοστ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και απαιτούσε τον τερματισμό της γενοκτονίας στην Γάζα, σχολιάζοντας για τους οπαδούς της Ομόνοιας (που πρόσφατα επαίνεσε και μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ Πανθρακικός): «Για αυτό είστε οι καλύτεροι. Είμαι πολύ υπερήφανος για εσάς».

Δείτε και μόνοι σας…