Πώς χαλαρώνουν οι παίκτες του Πανθρακικού στις ελεύθερες ώρες τους

Αποστολή στην Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

–  Με δύο προπονήσεις την ημέρα, πολλή δουλειά ενόψει της σεζόν που έρχεται αλλά και φιλικά, ο χρόνος που μένει στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, καθημερινά δεν είναι πολύς, αλλά τα παιδιά φροντίζουν να απολαμβάνουν την παραμονή τους στο Σοχότσιν.

Εξάλλου, πάντα η περίοδος της προετοιμασίας, όσο κουραστική κι αν είναι για τους ποδοσφαιριστές, άλλο τόσο απολαυστική είναι. Μπορεί για 10 μέρες να μην αλλάζουν παραστάσεις και να βλέπουν μόνο τα ίδια πρόσωπα, μα κι αυτό στα πλαίσια μιας ομάδας είναι μια ωραία συνήθεια.

Άλλωστε, το μέρος όπου επέλεξε να κάνει την προετοιμασία του φέτος ο Πανθρακικός είναι πανέμορφο, το ξενοδοχείο είναι μέσα σε ένα υπέροχο δάσος και οι συνθήκες γενικά προσφέρονται για τη χαλάρωση που απαιτείται μετά από τις κουραστικές προπονήσεις. Και μάλιστα το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις και χώρους για χαλαρώνουν οι παίκτες, κάτι που πιστώνεται και στον Άκη Μάντζιο, που έκανε και την επιλογή του ξενοδοχείου.

Έτσι, τα μεσημέρια ή τις βραδινές ώρες, πέρα από τις στιγμές που όλη η ομάδα είναι μαζί στα γεύματα, κάποιοι παίκτες και κυρίως οι νεαροί Έλληνες παίζουν πινγκ πονγκ σε ένα χώρο του ξενοδοχείου, με τις μεταξύ τους κόντρες να ξεχωρίζουν.

Πολλοί καλοί έχουν αποδειχθεί οι Λίτσκας, Γκουτσίδης και Τριανταφυλλάκος, με τη μικρή ρακέτα στο χέρι, ενώ τις ικανότητές του χθες απέδειξε και ο Γιάννης Πλαβούκος.

Οι υπόλοιποι και ειδικά οι ξένοι μένουν περισσότερες ώρες στα δωμάτιά τους, ενώ πολλοί ασχολούνται αρκετά με τα κινητά ή τα tablet τους, συνομιλώντας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που είναι τόσο χρόνο μακριά τους.