Ποινές σε Ξάνθη και Ολ. Βόλου για το μεταξύ τους μπαράζ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Βαρύς έπεσε ο… πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό Βόλου, κατά κύριο λόγο, για το μπαράζ με την Ξάνθη, η οποία ωστόσο και αυτή θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για αντικείμενο που έριξε οπαδός της και προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

 

Ωστόσο την βαριά τιμωρία την δέχτηκε η θεσσαλική ομάδα. Οι Βολιώτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για ανακοίνωση που εξέδωσαν και υποχρεούνται να ανακαλέσουν, ενώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους τιμωρήθηκαν με 1.400 ευρώ και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα.

2. Κηρύσσει την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ για την πράξη της κατ΄ εξακολούθηση ρίψεως αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ για την πράξη της ρίψεως αντικειμένου από την οποία υπήρξε έστω και ελαφρά σωματική βλάβη και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1 ) αγωνιστική. Συγχωνεύει τις επιβληθείσες χρηματικές ποινές και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή χιλίων τετρακοσίων (1400) ευρώ.

3. Κηρύσσει την ΠΑΕ SΚODA ΞΑΝΘΗ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ για την πράξη της ρίψεως αντικειμένου από την οποία ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά.

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Σταμούλη Πέτρο. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας μπαράζ 11/6)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here