Photos: Ντέμης με Βανδή και παιδιά για διακοπές στη… Μυτιλήνη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου
–  Στο νησί της Λέσβου βρέθηκε για διακοπές το ζεύγος του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, παρέα με τα παιδιά τους Μελίνα και Γιώργο. Ο φωτογραφικός φακός των εβδομαδιαίων περιοδικών του χώρου τους εντόπισε σε παραλία της Μυτιλήνης, να… λιάζονται και να περνούν ωραία στις ξαπλώστρες και πάνω στην άμμο.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η οικογένεια επέστρεψε στην Αθήνα με… πλοίο. Δεν ξέρουμε αν και παλαιότερα όλοι ή οι περισσότεροι celebrity ταξίδευαν κάπως έτσι, αλλά σίγουρα δεν το βλέπαμε. Το σύγχρονο lifestyle απαιτεί όμως ταπεινότητα και μαζεμένες κινήσεις, οπότε ίσως γι’ αυτό και μαθαίνουμε για τα καράβια της γραμμής. Ίσως κι επειδή δεν κάνει πια δρομολόγια η «Δημητρούλα».
Το φρέσκο ρεπορτάζ του «Star» που μπορείτε να δείτε εδώ δείχνει τον αλεξανδρουπολίτη πρώην άσο της μπάλας και την καβαλιώτισσα αοιδό στο καράβι της επιστροφής. Κι όσο να πεις δεν είναι και μικρό το ταξίδι. Η Δέσποινα με το tablet, o Ντέμης με το κινητό και τα βιβλία του και προφανώς τα παιδιά στα ηλεκτρονικά, στο δρόμο από το νησί στην Αθήνα. Και από εκεί, ας μην αποκλείσουμε μια άνοδο προς Αλεξανδρούπολη μεριά, για καλοκαίρι με παππού και γιαγιά…