Παρουσία Τόρο η φιλική ισοπαλία της Ξάνθης με την Βέροια στα Πηγάδια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Βασίλης Τοροσίδης, που πάντα βρίσκεται κοντά στην Skoda Ξάνθη και σπεύδει να παρακολουθήσει τους αγώνες της όποτε βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, ήταν ανάμεσα στους θεατές του πρώτου φιλικού που έδωσε η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στα Πηγάδια, στο οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια.

Ο Τόρο κάθισε στην κερκίδα των… επισήμων και για αρκετή ώρα συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου. Διανύει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, οι οποίες πήραν παράταση λόγω της παρουσίας του με την Εθνική Ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, για αυτό και δεν βρίσκεται με την αποστολή της Ρόμα στα φιλικά που δίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (όπως και ο Ολυμπιακός).

Στις εξέδρες, μπροστά από τους Τόρο και Πιαλόγλου διακρίνεται και ο Γιώργος Τριάντης της ΕΠΣ Ξάνθης, παλιός πρόεδρος του Ορφέα. Φυσικά την περισσότερη ώρα ο διεθνής θρακιώτης ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τον “κολλητό” του Παναγιώτη Σταυρακάρα, ενώ στην φωτογραφία του ThrakiSportS μπορείτε να δείτε στο βάθος και τον Σολάρι, τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, ο οποίος μπορεί να μην έχει συμφωνήσει με την Ξάνθη για την ανανέωση της συνεργασίας του αλλά βρίσκεται στην πόλη και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ξάνθης με την Βέροια, με την παρουσία του να μην περνάει φυσικά απαρατήρητη.

Αυτοί ήταν μερικοί από τους 700 περίπου φιλάθλους που αψήφισαν τη ζέστη και τις κοντινές παραλίες και ήρθαν τελικά στο Skoda Xanthi Arena. Οταν ξεκίνησε ο αγώνας το νούμερο των θεατών ήταν απογοητευτικό, στην πορεία ωστόσο αυξήθηκε ο όγκος των φιλάθλων που ήρθαν να δουν την ομάδα του Σάκη Τσιώλη και να χειροκροτήσουν θερμά τους παίκτες και κυρίως τον νέο προπονητή της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60ό λεπτό ο Ολιβέιρα έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Λαζαρίδη και ο τελευταίος κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Αντριάν Λουσέρο κάνοντας το 1-0. Στο 70’ ο Καλτσάς με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1. 

Λίγο αργότερα (71’) ο Ζαρόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Μάνου μέσα από την περιοχή ενώ το σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ στο 80’, όπως και η προσπάθεια του Λισγάρα στο 83’.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τις κεφαλιές των Μπαρέττα και Σολτάνι καθώς και με τι το σουτ του Μπαξεβανίδη που όμως δεν βρήκαν τον στόχο, ενώ ο Εσπάρθα για την Βέροια νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Skoda. Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο Σάκης Τσιώλης, όσο και ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Χατζημωυσιάδη και Εμπλιούκ της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ 4ος διαιτητής ο Σοφοκλής Γιαλαμουίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (46’ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης (57’ Κολλαράς), Γούτας (65’ Τσαμούρης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Πασχαλάκης (65’ Παπαδημητρίου), Λουσέρο (66’ Ορφανίδης Λ.), Βασιλακάκης (65’ Ορφανίδης Π.), Φλίσκας (57’ Λαζαρίδης), Μπαρέττας (46’ Ολιβέιρα), Σολτάνι (46’ Παπαστεριανός), Ράνος (57’ Νάκας).

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ