Επιστρέφει Αγγλία ο “Παπ”;

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μπράιτον του Σάμι Χίπια και ένας από τους στόχους της είναι και ο πρώην διεθνής επιθετικός του Πανθρακικού Δημήτρης Παπαδόπουλος, που σκέφτεται την επιστροφή του στο “μεγάλο νησί” 10 περίπου χρόνια μετά το πέρασμά του από την Μπέρνλει.

Εντός του Σαββατοκύριακου περιμένει την οριστική απόφαση της Μπράιτον ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, δεδομένου του ενδιαφέροντος του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Championship.

Η αγγλική ομάδα αναζητεί δύο επιθετικούς, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου εντός έδρας εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ) και στη λίστα της βρίσκεται και ο πρώτος (μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου που… έφυγε νωρίς) Ελληνας σκόρερ της περυσινής Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, η Μπράιτον έχει αναφερθεί σε ξένα μέσα ενημέρωσης ως ενδιαφερόμενη και για τον 25χρονο Βέλγο φορ Χελε Φόσεν της Γκενκ, «στόχο» του Ολυμπιακού.

Προπονητής της είναι ο 40χρονος Φινλανδός, πρώην στόπερ της Λίβερπουλ, Σάμι Χίπια, ο οποίος υπέγραψε από εφέτος τριετές συμβόλαιο, μέχρι το 2017. Πέρυσι η Μπράιτον τερμάτισε στην έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας. Στα δύο τελευταία φιλικά της ηττήθηκε 3-1 από την Μπέτις και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρόουλι.