Έκανε την έκπληξη με Χασάνογλου ο Νέστος!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Νέστος Χρυσούπολης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ξανθιώτη μέσου Ρετζέπ Χασάνογλου από τον Εθνικό Αγιονερίου.

Ο 23χρονός μέσος που πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με της εμφανίσεις του βοήθησε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Κιλκίς, και παρά το ενδιαφέρον από ομάδες τόσο της Γ’ αλλά  και της Δεύτερης Εθνικής κατηγορίας αυτός επέλεξε την ομάδα του Νέστου, οπού θα βρει αρκετούς πρώην συμπαίκτες από την εποχή που αγωνιζόταν στην Skoda Ξάνθη.

Η κίνηση του Νέστου γίνεται ακόμη πιο σημαντική αν συνυπολογίσουμε πως η ομάδα της Χρυσούπολης την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, ωστόσο με της κινήσεις της δείχνει ξεκάθαρα ποιος πως ο στόχος της άμεσης επιστροφής στην Γ’  Εθνική  είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.

Ο Ξανθιώτης μέσος πέρα από την Ξάνθη αγωνίστηκε επίσης σε Νίκη Βόλου, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού Αγιονερίου.