Πρώτος προπονητής στην ΑΕ Κομοτηνής ο Βασίλης Στοάκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Χρέη πρώτου προπονητή στην ΑΕ Κομοτηνής αναλαμβάνει για τη νέα περίοδο ο Βασίλης Στοάκης, καθώς εκτιμήθηκε η βοήθειά του σε όλους τους τομείς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προπονητής Σοφρώνης Παπουής, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθεί βοηθός, αλλά και νέος γυμναστής.

Πιο συγκεκριμένα, ως πρώτος προπονητής θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Στοάκης, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS. Η πολύ καλή δουλειά που έκανε την περασμένη χρονιά, αλλά και το γεγονός του ότι χαίρει εμπιστοσύνης και εκτίμησης τόσο στη διοίκηση, όσο και στους παίκτες της ομάδας οδήγησαν στην αναβάθμισή του, καθώς πέρσι ήταν βοηθός προπονητής.

Ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας Σοφρώνης Παπουής αναλαμβάνει γενικός αρχηγός της ομάδας, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθεί και βοηθός για τον Βασίλη Στοάκη. Οι δυο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις, άλλωστε δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι τυγχάνουν ουσιαστικά και… κουμπάροι.

Ο καταγόμενος από το Διδυμότειχο Βασίλης Στοάκης ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, γνωρίζοντας ότι το πρώτο επίσημο τζάμπολ για την ομάδα του θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου για το κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου.

Η καλή περσινή πορεία και το γεμάτο φετινό ρόστερ, στο οποίο ως γνωστόν προστέθηκε και ο Χονδρόπουλος, δίνουν την αίσθηση ότι η ΑΕ Κομοτηνής θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο. Άρα τα βάσανα για τον “coach Sto” μόλις ξεκίνησαν…