Κουταλιανός με Δενδρινό σύμβουλό του στον Κολοσσό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την παραμονή του Μιχάλη Κουταλιανού ως πρώτου προπονητή του Κολοσσού Ρόδου ανακοίνωσε η ροδίτικη ΚΑΕ. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο πέρασμα του νεαρού τεχνικού τόσο από τον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής, όσο και από αυτόν του ΓΑΣ, στους οποίους υπήρξε βοηθός προπονητή τις χρονιές που σπόυδαζε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Πιθανότατα ο Μιχάλης Κουταλιανός θα έχει στο τεχνικό επιτελείο τον Σωτήρη Νικολαΐδη ως βοηθό, αλλά και τον Μάκη Δενδρινό ως τεχνικό σύμβουλο. Ο Μάκης Δενδρινός είναι από τις παλιές καραβάνες στο χώρο του μπάσκετ, καθώς διετέλεσε τεχνικός σε πολλές ομάδες, ενώ ήταν προπονητής της Εθνικής μας ομάδας την πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 1996 στην Ατλάντα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γιοιί του αγωνίζονταν την σεζόν που ολοκληρώθηκε σε ομάδες της Ξάνθης. Ο Ντίνος στην Ασπίδα, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική, ενώ ο μικρότερος γιος Αλέξανδρος έπαιζε  στον Αρίωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, θα είναι ο Μιχάλης Κουταλιανός.

WHO IS WHO
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου 1977.
Ήταν βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Κομοτηνής το 2002 Α΄ Κατηγορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ όσο σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Τη μισή σεζόν 2003 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ από το 2003 επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του τη Ρόδο όπου μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Τεχνικού Team (βοηθός) της ομάδας μας, με εξαίρεση τη σεζόν 2006-2007, όπου διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή Λάρδου στην Α’ Κατηγορία Δωδ/σου. Στη νέα περίοδο αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, στον τόπο του, τη Ρόδο.