Αποχώρησε από την ΑΕ Κομοτηνής με κατεύθυνση τον ΑΟ Καβάλας ο Γουνελάς

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την αποχώρηση του Γιώργου Γουνελά από την θέση του γυμναστή της ομάδας ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής, καθώς αναλαμβάνει αντίστοιχη θέση στην ποδοσφαιρική ομάδα της γενέτειρας πόλης του, της Καβάλας.

Η ομάδα της Κομοτηνής ευχαρίστησε τον πρώην γυμναστή της Γιώργο Γουνελά (ήταν προπονητής και στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών) για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στο τμήμα καλαθοσφαίρισης και πλέον γίνονται προσπάθειες να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο αντικαταστάτης του, για να γίνει ο προγραμματισμός της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ευχαριστεί τον Γιώργο Γουνελά για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του από το πόστο του γυμναστή στο τμήμα καλαθοσφαίρισης και του εύχεται καλή επιτυχία – την οποία και θεωρούμε δεδομένη- στο νέο του επαγγελματικό βήμα.
Είναι τιμή για τον σύλλογο μας, να αποτελεί σκαλοπάτι, για επαγγελματική ανέλιξη, από κάθε πόστο και αποτελεί επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μας.