Από την Ξάνθη στην Ροδόπη 87’ η διεθνής Ευαγγελία Κατσαρού! Ακόμη τρείς μεταγραφές για την Ροδόπη…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Τέσσερις μεταγραφές μαζεμένες ανακοίνωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής Ροδόπη 87’, που ενισχύεται εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στην απόκτηση τεσσάρων  κοριτσιών που θα την ενισχύσουν στην προσπάθεια της την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική προχώρησε η ομάδα της Ροδόπης 87’. Ξεχωρίζει ασφαλώς η μετακίνηση της διεθνούς με την Εθνική Νεανίδων Ευαγγελίας Κατσαρού. Μαζί της μετακομίζει από την Ξάνθη στην Κομοτηνή και η τερματοφύλακας Γεωργία Σταυρακάρα από τις Βασίλισσες, ενώ παράλληλα η ομάδα της Κομοτηνής απέκτησε από την Κεραμωτή την Έλενα Τερζίδου, και από την ομάδα της Πανσερραϊκής την Μαρία Ζαχαρία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την Ροδόπη 87’:

«Μετά την Κατερίνα Λισγάρα, παίκτριες της «Ροδόπης ‘87» από σήμερα οι Έλενα Τερζίδου, Ευαγγελία Κατσαρού και Γεωργία Σταυρακάρα.
Η Τερζίδου αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, βρίσκεται ήδη από πέρσι κοντά στην ομάδα και η καταγωγή της είναι από την Κεραμωτή, μεταγράφεται στην Ροδόπη από τον ΑΟ Κεραμωτής.
Η Κατσαρού, που είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, αγωνίζεται στο κέντρο και η Σταυρακάρα είναι η τερματοφύλακας που έρχεται να ολοκληρώσει την ομάδα των τερματοφυλάκων.
Τα κορίτσια έρχονται από τις γειτονικές «Βασίλισσες» Ξάνθης και ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ της Ροδόπης ’87.  
Εκτός όμως από τις τρεις που έρχονται με μεταγραφή, παίκτρια της Ροδόπης ’87 θεωρείται ήδη και η Σερραία κεντρική Μαρία Ζαχαριά, με παραστάσεις από Α’ Εθνική, έμεινε «ελεύθερη» από την Πανσερραϊκή και συνεχίζει τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. 
Η ομάδας τις «καλωσορίζει» στην οικογένεια της «Ροδόπης» και εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.»