Στο τοπικό της Καβάλας ο Ζωγραφάκης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Επέστρεψε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πατρίδας του Καβάλας επιστρέφει ο 36χρονός Δημήτρης Ζωγραφάκης, από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Στην ομάδα της Θάσου Αναγέννηση Λιμεναρίων θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο 36χρονός Καβαλιώτης μέσος Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο πρώην άσσος της Ξάνθης ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό τη δική του επιχείρηση στα Λιμενάρια και παράλληλα αποφάσισε να βοηθήσει την τοπική Αναγέννηση.

Ο Δημήτρης Ζωγραφάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Ελευθερούπολης από όπου πήγε στην Ξάνθη με την οποία έπαιξε στην Α’ Εθνική. Έμεινε στην ακριτική ΠΑΕ ως το 2005 και στη συνέχεια πέρασε για δέκα μήνες από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Την επόμενη σεζόν δοκίμασε την τύχη του στην ΑΕΚ Λάρνακας και το 2007-08 έπαιξε στον Ιωνικό. Τον Ιανουάριο του 2009 υπέγραψε στη βουλγαρική Βίχρεν Σαντάνσκι, στην οποία αγωνίστηκε το β’ μισό της σεζόν 2008-09. Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην ομάδα της Κυρήνειας στην Κύπρο. Την περίοδο 2012-13 αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής, με τα χρώματα του Αιγάλεω Α.Ο.. Και από φέτος επιστρέφει στη βάση του και θα ενισχύσει την Αναγέννηση Λιμεναρίων.