Στην Πολωνία ο Ανέστης Αργυρίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής  

– Στην ομάδα της Πολωνίας Ζαβίσβα, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου.

Η Ζαβίσβα αποτελεί τον τέταρτο ποδοσφαιρικό προορισμό του Ανέστη Αργυρίου που είχε μείνει ανενεργός την προηγούμενη σεζόν αν και ήταν κοντά στην Καλλονή. Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πολωνίας, η οποία την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Ο Αργυρίου βρίσκεται από την Κυριακή (20/7) στην Πολωνία και παρακολούθησε από κοντά φιλικό ματς της νέας του ομάδα.

Ο Αργυρίου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βέροιας και το 2007 εντάχθηκε στον Πανθρακικό (38 συμμετοχές). Με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2010 και δύο χρόνια (13 συμμετοχές) αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε 20 φορές στη Ρέιντζερς της Σκωτίας αλλα στην τέταρτη κατηγορία και πλέον ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση της καριέρας του πάλι στο εξωτερικό, στην Πολωνία αυτή τη φορά.