Πρώτη προπόνηση στην Πολωνία

Αποστολή στην Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

– Την πρώτη του προπόνηση επί πολωνικού εδάφους πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου και διαμένει η αποστολή στο Σοχότσιν της Πολωνίας, ο Πανθρακικός.

 

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης αλλά και αρκετές ασκήσεις με μπάλα, για μεταβιβάσεις και βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης, ενώ και ο Γιάννης Πλαβούκος συνέχισε τη σκληρή δουλειά με τους τερματοφύλακές του και μάλιστα τον τρόπο δουλειάς του παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ομόλογός του της Χαποέλ Ρανανά, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός σε φιλικό την Πέμπτη.

Προβλήματα στο «στρατόπεδο» του Πανθρακικού δεν υπάρχουν, αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και προπονούνται κανονικά. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη, με πρόγραμμα και το πρωί αλλά και το απόγευμα, ενώ για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό από τα τρία συνολικά, που θα δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της στην Πολωνία.