Ενισχύεται κι άλλο ο Εθνικός! Απέκτησε και τον Βάιο Ελληνίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Μετά τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προχωρά σε μια ακόμα σημαντική απόκτηση πρώην δικού του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον μέχρι πέρυσι αρχηγό της Κ20 της Skoda Ξάνθη Βάιο Ελληνίδη, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Κέρκυρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για δύο σεζόν με την Κ20 της Skoda, στην οποία είχε πάει από τον Εθνικό. Την πρώτη χρονιά είχε 24 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, ενώ την δεύτερη 25 συμμετοχές και δύο τέρματα. Αφού έφυγε από την Ξάνθη, πέρυσι μετακόμισε στην Κέρκυρα και φέτος έρχεται πίσω στην Αλεξανδρούπολη, ενισχύοντας τον σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κατάγεται από το Παλιούρι Έβρου και είναι γιος του γιος παλιού ποδοσφαιριστή των Μεταξάδων Νίκου Ελληνίδη και ανιψιός του Βαγγέλη Ελληνίδη, που επίσης στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα και λογικά θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, αν όχι ώρες, εφόσον δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής.