Ακόμη τρία ταλέντα απέκτησε η Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνεχίζεται η ενίσχυση στις ακαδημίες της Ξάνθης που προχώρησαν στην απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών στην διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Μετά την απόκτηση του Ζουρνατζίδη (θυμηθείτε ΕΔΩ) η Ξάνθη απέκτησε ακόμη τρία ταλέντα. 

Οι Ξανθιώτες απέκτησαν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Απόστολο Σταυρινάκη (φωτο) από την ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας, ο οποίος αμέσως μετά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος της ομάδας της Ξάνθης και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Α.Ε Αμπελοκήπων, τον γραμματέα Στέλιο Αυγητίδη, τον γενικό αρχηγό Στέφανο Θεοχαρίδη οι οποίοι ήταν και σήμερα μαζί μου, όλα τα μέλη της διοίκησης και φυσικά τον πρόεδρο κύριο Σαραφίδη. Τέλος θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Χρήστο Τσιακίρη με τον οποίο συνεργάστηκα από τα τμήματα των ακαδημιών και μετέπειτα με καθιέρωσε στην μεγάλη ομάδα».

Παράλληλα η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε και στην απόκτηση δύο ταλέντων από την ομάδα της Καππαδοκίας Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος για τους Χρήστο Σκαρλάτο και Χρήστο Πεταλωτή που πέρσι αναδείχτηκαν πρωταθλητές με τον ομάδα της Καππαδοκίας στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Έβρου.