Αποχωρούν από την Βασίλισσα της Θράκης Κατσαρού, Σταυρακάρα και Τσία

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τρείς πολύ σημαντικές αποχωρήσεις ανακοίνωσαν οι Βασίλισσες Θράκης, για διαφορετικούς λόγους η αποχώρηση της  κάθε μιας. Πρόκειται για τις  Ευαγγελία Κατσαρού, Γεωργία Σταυρακάρα και Ειρήνη Τσία.

Η ταλαντούχα και διεθνής παίκτρια Ευαγγελία Κατσαρού αποχώρησε από την ομάδα της Ξάνθης για να κάνει το μεγάλο βήμα και να δοκιμάσει την τύχη της σε υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε η ποιότητα της είναι αναμφισβήτητα εξαιρετική και ήρθε ο καιρός να κάνει το επόμενο βήμα. Η παίκτρια είναι στην Αθήνα για προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα και σίγουρα θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν. 

Σε υψηλότερη κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν και  η Γεωργία Σταυρακάρα, όχι πολύ μακριά από την Ξάνθη, με τiς ανακοινώσεις να έρχονται της επόμενες μέρες αν όχι ώρες. Τέλος, η Ειρήνη Τσία μετά το πέρας των σπουδών της στην πόλη της Ξάνθης θα επιστρέψει στην Λάρισα και θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην νεοσύστατη ομάδα της θεσσαλικής πόλης.

Αναλυτικά η επίσημη  ανακοίνωση από τις Βασίλισσες: «Παρελθόν αποτελούν από το δυναμικό της Βασίλισσας της Θράκης οι αθλήτριες Κατσαρού Ευαγγελία , Σταυρακάρα Γεωργία και Τσία Ειρήνη ,τις οποίες ο σύλλογος ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here