Αποχωρούν από την Βασίλισσα της Θράκης Κατσαρού, Σταυρακάρα και Τσία

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τρείς πολύ σημαντικές αποχωρήσεις ανακοίνωσαν οι Βασίλισσες Θράκης, για διαφορετικούς λόγους η αποχώρηση της  κάθε μιας. Πρόκειται για τις  Ευαγγελία Κατσαρού, Γεωργία Σταυρακάρα και Ειρήνη Τσία.

Η ταλαντούχα και διεθνής παίκτρια Ευαγγελία Κατσαρού αποχώρησε από την ομάδα της Ξάνθης για να κάνει το μεγάλο βήμα και να δοκιμάσει την τύχη της σε υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε η ποιότητα της είναι αναμφισβήτητα εξαιρετική και ήρθε ο καιρός να κάνει το επόμενο βήμα. Η παίκτρια είναι στην Αθήνα για προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα και σίγουρα θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν. 

Σε υψηλότερη κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν και  η Γεωργία Σταυρακάρα, όχι πολύ μακριά από την Ξάνθη, με τiς ανακοινώσεις να έρχονται της επόμενες μέρες αν όχι ώρες. Τέλος, η Ειρήνη Τσία μετά το πέρας των σπουδών της στην πόλη της Ξάνθης θα επιστρέψει στην Λάρισα και θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην νεοσύστατη ομάδα της θεσσαλικής πόλης.

Αναλυτικά η επίσημη  ανακοίνωση από τις Βασίλισσες: «Παρελθόν αποτελούν από το δυναμικό της Βασίλισσας της Θράκης οι αθλήτριες Κατσαρού Ευαγγελία , Σταυρακάρα Γεωργία και Τσία Ειρήνη ,τις οποίες ο σύλλογος ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.»