Photos: Ο γάμος του Αβραάμ Παπαδόπουλου με κουμπάρο τον Τόρο

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Ιωάννα Δέδη. Το ζευγάρι μετά από 8 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως κουμπάρο τον Βασίλη Τοροσίδη και την σύζυγό του Σοφία.

Όπως είχαμε γράψει, ο γάμος έγινε στις 12 Ιουλίου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο κτήμα Polis στη Θεσσαλονίκη, με πλήθος καλεσμένων. Όπως ήταν φυσιολογικό, αποτέλεσε κοσμικό γεγονός που απασχόλησε τον κυριακάτικο Τύπο, όπως την Real Life που δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο.

 
Ο γάμος ήταν παραμυθένιος με λευκά λουλούδια να στολίζουν την εκκλησία και τη γαμήλια δεξίωση, ενώ το “παρών” στο μυστήριο έδωσαν και άλλοι παίκτες της Εθνικής Ομάδας, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Γιάννης Μανιάτης, αλλά και ο νιόπαντρος Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την σύζυγό του Ξανθή Σταμουλάκη.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης και η Ξανθή είχαν παντρευτεί λίγες μέρες νωρίτερα, με κουμπάρο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την Ιωάννα Δέδη!!!

 
Αξίζει να αναφέρουμε πως για το γάμο η νύφη διάλεξε ένα μακρύ λευκό νυφικό με κεντημένο μπούστο, ουρά και πέπλο, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος στα λευκά. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Real Life…