Ο Χρήστος Μαχαίρας νέος πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή! To νέο ΔΣ…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η προγραμματισμένη συνέλευση του νεοεκλεγέντος ΔΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή, ώστε να κατανεμηθούν οι ρόλοι στα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σαν πρώτη φάση συζητήθηκαν πάρα πολλά για το μέλλον του συλλόγου από εδώ και πέρα, υπήρξαν πολλές απόψεις και ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι και ασφαλώς η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποιος θα είναι τελικά η κορυφή του συλλόγου ως πρόεδρος. Τελικά, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, με σύμφωνη γνώμη όλων των μελών πρόεδρος εκλέχθηκε ο Χρήστος Μαχαίρας, “άνθρωπος που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα αλλά πρώτη φορά αναλαμβάνει το τιμόνι της”, όπως επισημαίνεται σχετικά.

Πέραν της εκλογής του προέδρου,εκλέχθηκαν επίσης πρόσωπα και στις υπόλοιπες θέσεις. Την θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τάκος, στη θέση του ταμία εκλέχθηκε ο Γιώργος Χρυσοχοϊδης και στη θέση του γραμματέα ο Γιώργος Ναντσόπουλος.

Η συνέλευση τελείωσε με τους πάντες να εύχονται καλό κουράγιο και καλή δύναμη στα νέα πρόσωπα, ενώ όλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να στρωθούν στη δουλειά για το καλό της ομάδας στο δύσκολο έργο που έχει φέτος, μετά την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο νέος πρόεδρος Χρήστος Μαχαίρας έκανε αμέσως μετά τις πρώτες του δηλώσεις: “Ο ΓΑΣ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, στο συμβούλιο έχουν μπει αρκετοί νέοι άνθρωποι και επιτυχημένοι, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύλλογο, μια πολύ καλή ομάδα. Να μπορέσει ο ΓΑΣ να τραβήξει τους Κομοτηναίους στο γήπεδο, η ομάδα να παίξει πολύ καλό μπάσκετ κι από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Φυσικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια των συμπολιτών μας. Ο στόχος φέτος για τον ΓΑΣ είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και αν μπορέσουμε με κάποιες διορθωτικές κινήσεις, με κάποιες προσθήκες, γιατί όχι να ανέβουμε και κατηγορία”.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή

Πρόεδρος: Χρήστος Μαχαίρας

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Τάκος

Ταμίας: Γιώργος Χρυσοχοϊδης

Γραμματέας: Γιώργος Ναντσόπουλος

Τεχνικός Δ/ντής Υποδομών: Κούλης Ταξιλδάρης

Υπεύθυνος Τμημάτων Ακαδημιών: Πασχάλης Αναστασίου

Έφορος ανδρικού τμήματος: Θανάσης Καλαμάτας

Έφορος γυναικείου τμήματος: Στέργιος Νικολαϊδης

Έφορος εφηβικού: Παναγιώτης Πάτσαρης

Υπεύθυνος γραφείου τύπου: Γιώργος Σκουταρίδης

Υπεύθυνος marketing: Ολυμπία Στογιαννίδου

 

Αναπληρωματικά μέλη: Θανάσης Σκουλαρίδης, Στεπάν Ματεοσιάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here