Επέστρεψε στον Πανθρακικό από την Skoda Ξάνθη ο Μιχάλογλου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα για τον Πανθρακικό που ενέταξε ξανά στο δυναμικό του τον Ξανθιώτη γυμναστή Κώστα Μιχάλογλου, που την σεζόν που μας πέρασε ήταν στην Skoda Ξάνθη.

Ο 25χρονος γυμναστής που γεννήθηκε στον Πετεινό της Ξάνθης είναι  τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Κομοτηνής,  με ειδικότητα στον  κλασικό αθλητισμό, τελειώνοντας μάλιστα ως αριστούχος  στην ειδικότητα με 9,64.  Παράλληλα με την εξάσκηση του επαγγέλματος,  είναι  μεταπτυχιακός φοιτητής στο δεύτερο έτος με ειδικότητα την  μεγιστοποίηση της απόδοσης και επίδοσης αθλητών, ενώ  κατέχει δίπλωμα UEFA C.

Ο Μιχάλογλου ξεκίνησε ως γυμναστής στην ομάδα του χωριού του, τον Άρη Πετεινού, στο πλάι του Φόρη Καλτσίδη την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Από εκεί τον απέκτησε ο  Πανθρακικός, όπου ανέλαβε ως γυμναστής, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2013 το τμήμα Κ17 του Πανθρακικού. Μετα την μικρή συνεργασία με την ομάδα της Κομοτηνής τον απέκτησε η Skoda Ξάνθη, όπου ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ξάνθης στο τμήμα των Κ15 ενώ παράλληλα ήταν προπονητής της Κ7 της Ξανθιώτικης ομάδας.

Πλέον ο Κώστας Μιχάλογλου επέστρεψε στην ομάδα του Πανθρακικού, όπου έχει αναλάβει χρέη βοηθού γυμναστή στην πρώτη ομάδα του Πανθρακικού, ενώ παράλληλα θα είναι και γυμναστής φυσικής κατάστασης στην Κ20 της ομάδας της Κομοτηνής.