Photos: Το ξενοδοχείο του Πανθρακικού στην Πολωνία! Ποιά η αποστολή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε και πλέον αρχίζει το δεύτερο στάδιο με την αποστολή να αναχωρεί τα ξημερώματα της Τρίτης για την Πολωνία.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου αναχωρεί στις τέσσερις τα χαράματα από την Κομοτηνή οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς για την Βαρσοβία και συγκεκριμένα την επαρχία Σοχόνιν, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πολωνία ανακοινώθηκε ότι περιλαμβάνονται μόλις… 23 ποδοσφαιριστές και μάλιστα με τον Λίτσκα να αναφέρεται δύο φορές. Δεν αναφέρεται (χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ταξιδέψει κιόλας) το όνομα του Νίκου Τσουμάνη, αν και προπονούνταν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Κομοτηνή, καθώς τυπικά δεν έχει λήξει το θέμα της απόκτησής του και για αυτό άλλωστε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Επίσης, αίσθηση προκαλεί ότι δεν αναφέρεται το όνομα του Θανάση Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, θα ταξιδέψουν στην Πολωνία οι Φερνάντες, Χρήστου, Αθανασιάδης, Ζδράβος – Ρίζος, Πασχαλάκης, Χασομέρης, Καθάριος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Μπαϊκαρά, Κάσες, Εμπόου, Πέρες, Μπεν Σαμπάτ, Μεχία, Τριανταφυλλάκος, Λίτσκας, Σερφά, Ντιγκινί, Τζάνης, Λίτσκας, Γκουτζίδης και Φραγκούλης.

Η ομάδα θα εγκατασταθεί στο τετράστερο ξενοδοχείο BoniFaCio SPA & Sport Resort, για το οποίο ήδη έχουν ταξιδέψει οδικώς από την Κυριακή τα πράγματα της αποστολής. Το ThrakiSportS μέσα από έκτακτη συνεργασία με τον Χάρη Παρασκευόπουλο, τον μόνο δημοσιογράφο που θα βρίσκεται στην Βαρσοβία μαζί με την ομάδα της Κομοτηνής, θα έχει καθημερινές ανταποκρίσεις από την Πολωνία, την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες του Πανθρακικού.

Για την ώρα και ενόψει της αναχώρησης, πάρτε μια γεύση μέσα από το ακόλουθο φωτορεπορτάζ από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η ομάδα…