Παραίτηση Μαμούγκα και αλλαγές στο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την κατανομή των αξιωμάτων του, ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι έχουν υπάρξει αλλαγές στην ανακοινωθείσα σύνθεσή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Δήμος Μαμούγκας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από τους φίλους του βόλεϊ στον Έβρο (δεξιά στην φωτό αρχείου), υπέβαλε την παραίτησή του όχι μόνο από το πόστο του ταμία, το οποίο του είχε ανατεθεί, αλλά γενικά και από μέλος του πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει κοντά στην ομάδα, διατηρώντας την θέση του τιμ μάνατζερ, την οποία άλλωστε κατείχε και στην περσινή άκρως επιτυχημένη για τον Εθνικό σεζόν. Άλλωστε, ο κ. Μαμούγκας αποτελεί και γενικό αρχηγό του Ερασιτέχνη Εθνικού.

Στην θέση του κ. Μαμούγκα στο ΤΑΑ έχει ήδη προωθηθεί ο Αντώνης Χατζησταύρου, που ούτως ή άλλως μετείχε στην τριμελή ομάδα στήριξης της διοίκησης. Πρόκειται για επιλογή που θεωρείται κατάλληλη για την συγκεκριμένη θέση, λόγω και της προτέρας εμπειρίας της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χατζησταύρου είναι πρώην παίκτης του Εθνικού και της ΓΕΑ, είχε διατελέσει πρόεδρος του ΤΑΑ από το 2010 (μετά την παραίτηση του Γιώργου Χαραλαμπίδη) και επίσης ως διευθυντής της Alpha Bank Αλεξανδρούπολης δεν θα μπορούσε να αποτελεί καλύτερο άτομο για να διαχειριστεί τα οικονομικά του τμήματος.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες από τις συγκεκριμένες εξελίξεις, δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής από τον Εθνικό, παρόλο που οι πληροφορίες που μεταφέρει το ThrakiSportS είναι διασταυρωμένες και η εγκυρότητά τους δεν αμφισβητείται.

Υπενθυμίζεται μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΑ Εθνικός στις 26 του περασμένου Ιουνίου, είχε ανακοινωθεί ότι ομόφωνα είχε αποφασιστεί να συνεχίσει στην θέση του προέδρου ο Γιάννης Τζίμας και κατά τα λοιπά ο Σταύρος Σταυράκογλου ως αντιπρόεδρος, ο Παύλος Σ. Μιχαηλίδης ως γραμματέας, ο Δημοσθένης Μαμούγκας ως ταμίας και η Χρυσή Λουπασάκη ως μέλος.

Λίγες μέρες πιο πριν, μετά τις εκλογές της 22ας Ιουνίου, είχε ανακοινωθεί ότι τα συγκεκριμένα πέντε άτομα μετέχουν στο νέο πενταμελές ΤΑΑΠ του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης ενώ  «οι Αντώνης Χατζησταύρου, Σταύρος Καβαρατζής και Κάρολος Κωνσταντινίδης θα πλαισιώνουν και θα λειτουργούν υποστηρικτικά στο πενταμελές διοικητικό σχήμα».