Κορυφαία σχολή σπρίντερ η Κομοτηνή! Δεύτερη η 4Χ100 της Ολυμπιάδας!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 μέτρων της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, ανεβάζοντας στα τρία τον αριθμό των μεταλλίων για τον κορυφαίο σύλλογο στίβου της Θράκης αν προσθέσει κανείς αυτό του Κώστα Μπανιώτη στο ύψος και της ομάδας 4χ400 γυναικών στις γυναίκες.

 

Οι Μανώλης Κουτσουκλάκης, Γιάννης Πατρινιός, Κοσμάς Παπαδόπουλος και Γιάννης Δουλγέρης τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του μεγάλου τελικού της μικρής και πιο εντυπωσιακής σκυτάλης, στην ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος του Σαββάτου, με χρόνο 41″44. Πρώτος αναδείχθηκε ο σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος της Κρήτης με χρόνο 41″12. 

Πίσω από την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, στην τρίτη θέση, έμεινε ο ΑΟ Φιλοθέης που με 41″95 έμεινε στο χάλκινο μετάλλιο. Ακολούθησαν οι ΓΣ Κηφισιάς (42″02), ΑΕΚ (42″04), ΜΕΑΣ Τρίτων (42″11), Ηρακλής (42″16). Με την επιτυχία αυτή στο πιο ομαδικό άθλημα του στίβου αποδείχθηκε περίτρανα ότι η Ολυμπιάδα Κομοτηνής ίσως διαθέτει μια από τις κορυφαίες σχολές της χώρας στην ανάδειξη νέων σπρίντερς…